Therapie

THERAPIE

Iedereen kent in zijn leven periodes waarin dingen niet lopen zoals je zou willen dat ze lopen. Je kunt last hebben van bepaalde emoties of gedachten. Vaak volstaat het om er met anderen over te praten en praktische oplossingen te bedenken. Maar soms ontdek je dat je steeds opnieuw ergens tegenaan loopt, of dat hetzelfde probleem een nieuwe verschijningsvorm aanneemt. Het lukt je niet om er zelf of met anderen echt verandering in aan te brengen. 
De omstandigheden kun je meestal wel veranderen, maar je neemt jezelf met al je gevoeligheden en leerervaringen steeds weer met je mee. 
Misschien doe je dingen waar je last van hebt, maar die je moeilijk kunt laten. Misschien voel je dingen waar je geen raad mee weet of die je moeilijk kan verdragen. Ik kan je helpen jezelf te bevrijden van je complexen, van vastgeroeste thema’s en van schadelijke overtuigingen.
Er zijn veel verschillende technieken uit verschillende therapiestromingen. Van de therapievormen die ik gebruik zijn cognitieve gedragstherapie, experiëntiële cliëntgerichte therapie, schematherapie, EMDR en op mindfulness gebaseerde cognitieve therapie de belangrijkste.


Share by: